Het Geuzegenootschap

Het Geuzegenootschap verenigt lambiek- en geuzeliefhebbers uit binnen- en buitenland. Deze vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht in 2012 en geeft door middel van de organisatie van festivals en lezingen uitleg over de streekproducten van het Pajottenland, meer specifiek over de ambachtelijk geproduceerde bieren van spontane gisting zoals lambiek, oude geuze, oude kriek en aanverwante bieren. De vereniging wil liefhebbers van deze streekproducten met elkaar in contact brengen. 

vzw Het Geuzegenootschap
vergaderlokaal:
In de Verzekering tegen de Grote Dorst
Frans Baetensstraat 45
1750 Eizeringen

Steun het Geuzegenootschap

Word erelid!

Maak uw keuze - Choose an option

Het Geuzegenootschap verplaatste de Nacht van de Grote Dorst van eind april naar 11 september 2020 in de hoop u dan te kunnen verwelkomen, maar omwille van de gewijzigde COVID19-omstandigheden en -maatregelen zien we ons verplicht om in overleg met het gemeentebestuur van Dilbeek, Toerisme Vlaams-Brabant en Toerisme Vlaanderen het evenement van dit jaar definitief te annuleren.

De gezondheid van onze vrijwilligers en bezoekers primeert. Bovendien zouden de extra kosten inzake logistiek en materiaal alsook het beperkt aantal mensen die uiteindelijk tot het evenement zouden worden toegelaten, ertoe leiden dat het evenement zwaar onrendabel zou worden.

Het was geen gemakkelijke beslissing, maar het is ons inziens in de gegeven omstandigheden de verstandigste beslissing.

We duimen samen met de mensen van de horeca op betere tijden en we hopen u in 2022 gezond en wel te kunnen verwelkomen.

 

Het Geuzegenootschap

webdesign: force3.be

Comments