Print-vriendelijke versiePDF versie

Transport

Met de auto
Via de afrit Ternat van de E40, of afrit 13 (Dilbeek) van de Ring rond Brussel kan je het het cafe vrij gemakkelijk bereiken. Waar de twee steenwegen Brussel-Ninove en Asse-Edingen elkaar kruisen, ga je richting Edingen. Je bevindt je op dat ogenblik reeds op Lenniks grondgebied. Ongeveer één kilometer verder sla je de Oude Geraardsbergsestraat in. Volg deze  straat tot aan café Schaekels. De opslagplaats bevindt zich achter het café. De toegang is bereikbaar langs de parking.

Openbaar vervoer van en naar Brussel (Weststation)
Buslijn 128 Brussel - Ninove via de N8. Afstappen in Eizeringen. (Opgelet!: ga goed na of je de dienstregeling van ZATERDAG raadpleegt.)
Ga vandaar naar het kruispunt waar de twee steenwegen Brussel-Ninove en Asse-Edingen elkaar kruisen. Neem daat richting Edingen. 100 m verder, aan de bron van Eizeringen, sla je de Frans Baetensstraat in. Volg deze kronkelende straat tot aan het café In de Verzekering tegen de Grote Dorst. Daar kan je de gratis shuttledienst nemen tot aan de opslagplaats van Het Huis van de Geuze.

webdesign: force3.be